dinsdag 10 januari 2012

Energie en intentie in 2012

 Zo, en  nu is het dan eindelijk het jaar 2012! En voelt dat nou anders? Kun je merken dat er iets veranderd is? Om eerlijk te zijn: Ja! Tenminste, ik wel.

Hoe? Ik merk dat de energieën om ons heen, positief en negatief, erg versterkt zijn. Vanavond mocht ik ervaren hoe een lieve vriendin echt een zonnetje is! Ze straalt en is één en al positiviteit. Prachtig om te zien, ze verdient het zo!

Helaas zie ik ook de andere kant van de medaille. Mensen die van zichzelf vrij negatief in het leven staan, lijken nog veel negatiever dan anders. Alles bij hen lijkt donker en niets is nog goed. Het is zelfs zo dat zij de afdruk van hun gemoedstoestand veelal achterlaten bij wie ze komen. Het blijft als het ware hangen. Soms in de vorm van energie, soms zelfs in de vorm van entiteiten die ze meebrengen.

Niet fijn voor mensen die daar gevoelig voor zijn, want ook bij hen komt het nu sterker binnen, naar het schijnt.

Wat kun je daar nu aan doen? Allereerst erkennen dat je weet dat er energie is die niet bij jou hoort en bewust zeggen dat deze energie niet bij jou binnen mag komen. De bewustwording en het benoemen dat het niet binnen mag komen, is een belangrijke eerste stap.
Probeer verder vooral goed in je eigen, positieve energie te blijven, of erin terug te komen. Je hoeft je niet mee te laten slepen, je hebt hier een keuze in. Straal licht en liefde uit!

Hiernaast kun je de engelen, met name Aartsengel Michaël, om hulp vragen.  Vraag hen/hem alles weg te nemen wat niet van de liefde en het licht van God komt. Zoek ook eens op internet hoe je energie weg kunt halen en je huis kunt zuiveren of beschermen als je er veel last van hebt, het kan de moeite waard zijn.

En wees niet bang: het kwaad is in feite een illusie, zonder onze eigen dualiteit, zou het er niet zijn! Er bestaat geen kracht of macht die maakt dat er kwaad is, het wordt door ons gecreëerd. Dus kunnen wij er ook iets aan doen. En liefde is altijd sterker dan angst, want dat is het tegenovergestelde van liefde. Niet zozeer het kwaad, maar de angst die het ons inboezemt is “de vijand”. Kies dus bewust voor LIEFDE, de tijd is ernaar om dit zoveel mogelijk en met pure intentie te doen.

En die pure intentie, die is nu extra belangrijk. Ik weet niet of anderen het ook merken, maar ik merk dat gedachten en intenties zich nu veel sneller manifesteren. Het lijkt wel of, direct nadat je hebt gedacht “Oh, als er maar niet …. gebeurt” het al gebeurt! Zo zal dit steeds vaker zijn, met al je gedachten en alles wat je zegt. Dus kies je woorden verstandig, zelfs diegenen die je alleen tegen jezelf zegt, in je hoofd. Je hoeft ze niet uit te spreken om ze waarheid te laten worden!
En bedenk nogmaals de kracht van de woorden “Ik ben…” Het is jouw eigen “Ik ben kracht” die je daarmee aanspreekt, de manier waarop jij kiest te ZIJN, dus kies je woorden positief en liefdevol.

Ik wens jullie een licht en liefdevol 2012!

Take care,
Nadia

2 opmerkingen:

  1. Dank je wel Lieverd, het sterkt weer om je te lezen en de boodschap is weer helderder dan ooit IK BEN en WIJ ZIJN Liefde *traan*
    Knuffel en kus!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel weer, Miranda, voor je mooie, liefdevolle reactie!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen