maandag 27 februari 2012

Uit je kracht?

Veel mensen om mij heen worstelen. Met zichzelf, met pijn die ze voelen, met oude rekeningen die nog vereffend moeten worden. Zij lijken niet in hun eigen kracht te staan. Voor de meesten erg frustrerend, want het zijn vaak die mensen die erg in het licht (willen) staan die hier nu mee bezig zijn. Het zijn juist die mensen die erg in balans (willen) zijn, die meemaken dat ze uit balans zijn.

Mocht je je hierin herkennen, vraag je dan dit eens af: Zou het kunnen dat je, juist nu, hierdoor heen gaat, om je te helpen vanaf nu? Dat het een proces is dat nodig is om je verder te helpen? Een proces om jezelf terug te vinden, je ware zelf. Het zelf dat zich laat leiden door je hart en ziel. Het ZELF dat je ziel kent en erkent?

Wij hebben allemaal een stukje God in ons. We zijn allemaal scheppers. Maar dat zijn we, zo door de tijd heen, vergeten. Er zijn processen nodig om ons te her-inneren wie wij werkelijk zijn! En om onze ware kracht te (h)erkennen, hebben we ook de keerzijde nodig. We moeten ook de minder fijne dingen in het leven doormaken, om weer te weten wie wij zijn. En dat wij ons kunnen laten leiden door LIEFDE.

We hebben het nodig te zien dat wij mens zijn, om te leren zien, dat wij zoveel meer zijn dan alleen dat! Dus omhels je menselijke kant. Zie je ego en omhul het met liefde, want dan ineens is het weer een stuk van jouzelf. Niet een stuk dat je, zoals veel mensen lijken te denken, pijn wil doen, maar een stuk dat je kan helpen her-inneren wie je werkelijk bent.
Hoe mooi en liefdevol je bent en hoeveel kracht je hebt.

Probeer eens deze affirmatie: Ik ben KRACHT en LIEFDE!
Zeg dit als je je uit je kracht gezet voelt en voel hoe je de kracht terug voelt stromen.

Schaam je niet om mens en menselijk te zijn! Je bent een prachtwezen dat alles kan bereiken wat je wilt, als je er maar voor kiest. Natuurlijk is het een leerproces, maar het weten is het begin!

Veel plezier met scheppen, prachtig, krachtig, liefdevol mens!

Take care,
Nadia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten