woensdag 5 oktober 2011

Kracht en authentieke macht

 De laatste tijd heb ik veel mooie voorbeelden gehad van mensen die zoveel meer kracht hebben dan je onder bepaalde omstandigheden van ze zou verwachten. Deze mensen zijn een waar voorbeeld voor ons en dit wil ik graag met jullie delen.

Zo was er mijn vriendin wiens man op zeer gewelddadige wijze beroofd was. Natuurlijk vroeg ze zich af wie het gedaan had en waarom ze zo’n goed mens als haar man hadden uitgekozen. Maar het belangrijkste gevoel dat ze eraan over gehouden had, was dat ze zo dankbaar was dat ze hem nog had, dat hij het overleefd had. In plaats van haar voornaamste gevoelens angst en boosheid te laten zijn, koos ze ervoor om vooral dankbaarheid te voelen. Dit vond ik zo krachtig en knap van haar.

En zo waren er ook de mensen die kort geleden getroffen werden door tragedies, zoals het drama in Noorwegen, of de slachtoffers die vielen bij de rellen in Engeland. Een vrouw die haar moeder was verloren in Noorwegen, die zei dat het antwoord liefde was. Dat dit de oplossing was voor de problemen in de wereld.
Een man die zijn zoon verloor in Engeland, maar die daarna in de pers alleen opriep tot vrede, tot het weer herstellen van de rust. Geen gevoelens van wraak, maar van liefde.

Deze mensen snappen het écht. Dit zijn de verborgen leiders van onze tijd. Deze mensen zijn zo sterk en snappen wat authentieke macht is. Niet de illusie van pracht, praal, rijkdom en mensen die naar je luisteren, maar liefde voelen en uitstralen. Eén zijn met jezelf, met je kern. Eén zijn met het universum en liefde en compassie het universele bewustzijn insturen.

Laat ons leren van deze mensen en leven vanuit compassie en liefde. Alleen zo kunnen wij deze wereld maken zoals wij hem graag willen zien, een liefdevolle, prachtige wereld, waar iedereen mag zijn zoals hij is en iedereen zich geaccepteerd voelt.

Take care,
Nadia

2 opmerkingen:

 1. Liefde is inderdaad het antwoord Lieve Nadia, het komt allemaal langzaam samen en we staan in Liefde steeds sneller met elkaar op met warmte en Liefde. Puur en zuiver in ons zijn. Ik loop met je mee in Liefde!

  Dikke Knuffel
  Miran

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gaat nu sneller, we naderen de laatste dagen van de onderwereld.De machten breken af en vanuit relationele waarden, compassie, kunnen we onszelf versterken, die wederom de energieën in onze omgeving kunnen harmoniseren. We worden op de proef gezet, hoeveel de materiële zaken voor ons belangrijk zijn. Het gaat nu snel, de laatste dag is 11 oktober 2011. Het gaat nu heel snel, en is heel heftig. Het wordt heftiger. Bedankt om mij hierop te attenderen, blijf vooral delen wat in je opkomt.

  Vilma
  Sat Nam

  BeantwoordenVerwijderen