zondag 16 december 2012

Als je verleden je inhaalt


Je dacht dat je er klaar mee was. Dat het allemaal achter je lag. Maar dan gebeurt er iets en ineens ben je weer daar, in je verleden. Je dacht dat het geen pijn meer zou doen, dat dat niet meer nodig was. Maar de wond lijkt ineens weer vers en is net zo pijnlijk als toen.

Veel mensen ervaren dat er oude pijn boven komt. Krijgen ervaringen te verwerken, die hen terug brengen bij oude emoties. Dit lijkt een gemeen grapje van het universum, maar is eigenlijk een mooie kans. Deze tijd geeft je een kans om dingen achter te laten. Dat wat je niet meer dient, mag je nu achterlaten. Laat het hier, in 2012, het hoeft niet mee naar het nieuwe jaar. Het hoeft niet mee naar de nieuwe tijd.

Kies bewust om het verleden je niet meer te laten achtervolgen. Mogelijk moet je eerst door de emotie heen. Laat het dan toe, maar blijf er niet in hangen. Ervaar het, voel wat het met je doet en kies er dan voor om het los te laten. Jij bent niet meer wie je toen was. Jij mag je nu herinneren wie je werkelijk bent. Je mag je herinneren dat je een stukje God bent. Dat jij je wereld kunt maken zoals jij hem wenst. Blijf je nu hangen in emoties van lang geleden, dan zal je wereld er ook net zo uit blijven zien als toen. Is dat wat je wilt?

Mijn vermoeden is dat je antwoord een volmondig “NEE” zal zijn. Doe er dan iets aan! Er verandert niets als jij niets doet. Schrijf het oude van je af en begin met je voorstellen hoe je het wel wilt. Schrijf je wensen op, zie het voor je. En keer dan terug in het NU. Het prachtige nu, waarin je kansen geboden worden om je leven te veranderen. Kies bewust je te her-inneren wat voor een prachtig mens je bent, precies zoals je bent! Je bent zoveel meer waard dan wat je jezelf nu toekent! Zie wie je bent en straal, je mag er ZIJN!

Wees lief voor jezelf,

Liefs,

Nadia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten