vrijdag 2 november 2012

Je nieuwe weg


 Je nieuwe weg openbaart zich langzaam aan je. De onderste treden van de trap zijn al in zicht. Je wilt ernaar toe, maar je merkt dat je nog niet kan. Iets verzwaart je nog. Als zware ketens aan je voeten, je wilt vooruit, maar het lukt nog niet. Hooguit stapje voor stapje, maar de grote stappen blijven nog uit, hoe graag je ook wilt.

Nu is de tijd om oude ballast van je af te gooien. Vele mensen merken dat er oude emoties bovenkomen. Velen komen erachter dat ze in een situatie zitten waarin ze wel door de emoties heen moeten werken. Je komt in situaties die je dwingen een pas op de plaats te doen en naar jezelf te kijken. Je komt in een situatie waarin je merkt dat je geconfronteerd wordt met gebeurtenissen uit je verleden. Gebeurtenissen die je nog niet volledig verwerkt hebt. Nu heb je de kans dit alsnog te doen. Deze verzwarende energie heb je niet meer nodig in de tijd die komen gaat. Je mag het nu doormaken en loslaten.

Sommigen hebben geluk, bij hen passeert er af en toe iets de revue, zonder dat ze er echt aan moeten. Zij mogen het aanschouwen en mogen simpelweg besluiten het los te laten. Sommigen bevinden zich in een moeilijker parket en moeten de confrontatie echt aan gaan.

Maar in wat voor situatie jij je ook bevindt, de keuze is altijd aan jou. Jij kunt kiezen om  los te laten, jij kunt kiezen om lichter door te gaan. Of dit nu betekent dat je echt diep door je gevoelens heen moet, of dat je simpelweg besluit dat het klaar is, dat het nu tijd is om los te laten. Of jij nu de makkelijke weg mag bewandelen, of de moeilijke, jij hebt nog altijd de regie. En je zult merken dat je steeds dichter bij je nieuwe weg komt en steeds lichter een stapje verder kan.

Laat los in liefde, omarm je situatie en heb vooral jezelf lief.
Het wordt tijd je te herinneren wie je werkelijk bent, een sterk, liefdevol wezen met een Goddelijke kern!

Take care,

Nadia

2 opmerkingen:

  1. mooi! hier heb ik juist iets aan...ik herken mij wel in zo'n situatie. Dank je. Groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen